Thursday, July 12, 2012

+KARMA+

RUN...RUN...RUN...
sampai bile nak lari?? ko lari la ke mne pn, atas langit ke, dasar laut ke, dlm tanah ke, atas angin ke, ALLAH S.W.T tetap ade...anytime, everywhere...xperlu la nak lari dari sume mslh yg ko dh create pada sume org...most of ur friend dh doa yang buruk2 utk ko..ko pn tau, tp ko saje xnk amek tau...aku xtau la ko nie takot dgn azab Allah ke x...tp nmpk mcm x...sbb ko xpernah nk slesaikan mslh ko even slowly pn...ape yg ko bt? just run...run...and run...aku xtau ko ktne skrg..but don't worry, aku xkan doa yg buruk2 utk ko mcm kwn2 ko doa utk ko..aku doakan semoga ko balik ke jalan yg benar..itu je yg aku harapkan...hope Allah dengar doa aku..
semua org pernah bt silap..kwn2 ko bknnye ahlong, itu kwn2 ko..ko hutang bnyk mne pn, bunge x naik..so bincang r leklok ngn dorg, slesaikan ckt2..sorg RM50 sebulan ke ko byr..ini x, dpt duet je, ko bli brg2 mhl, blackberry la, renovate kete la...hidop nk nmpk sng, tp ko sdr x ko bkn org sng? patut ko pentingkn hutang org dlu...ko nie kan...hey, xtau r aku nk kata bnyk pn xtau ko nie nk dgr ke x..tp itu r, skrg ape dh jd? sume org cr ko kn? lepas nie xtau r sape lak cr ko..polis? bomba? jpj? haiyak...bende buleh slesai maa..ko dh besar panjang dh..umo pn dh lanjut, xkn aku nk ajar ko lg kot...pk r sendiri...kwn2 ko sume x halalkan duet yg ko pinjam kt dorg tu...so, ko tanggung le azab nanti..aku dh pesan sesiap dh ritu ko xmo dgr kn...ko mati t, roh ko x tenang bru nk mtk maaf kt sume dh terlambat tau..nak selamat, buat dr skrg!!
ko lempar taik kt aku xpe beb, tp aku percaya balasan Tuhan (karma)...Tuhan sentiasa dengar doa org2 yg dianiaya...
semoga aku tabah n semoga semua yg dianiya oleh makhluk Tuhan ini tabah dan sabar dgn dugaan nie..berikanlah kami petunjuk...
amin..
...pengajaran utk semua...

-CikBam-


No comments:

Post a Comment